Hdgame.vn hướng dẫn cách lên đồ Baldum Mùa 8 Mạnh Nhất – Cách chơi Baldum hiệu quả. Như các bạn đã biết Baldum là một vị tướng đỡ đòn mạnh nhất trong Liên Quân Mobile. Bạn càng lên nhiều giáp thì các kỹ năng của Baldum lại càng mạnh. Trong các trận đẫu xếp hạng mình chơi thì hầu như đều thấy Baldum. Thường thì người chơi Baldum sẽ chơi theo hướng solo đường kinh kong. Hôm nay mình sẽ hướng dẫn các bạn cách lên đồ cho Baldum Mùa 8 và cách chơi vị tướng này sao cho hiệu quả, mạnh mẽ nhất nhé.

Hướng dẫn cách lên đồ Baldum Mùa 8 Mạnh Nhất – Cách chơi Baldum hiệu quả

Trước khi bắt dầu học cách lên đồ cho Baldum Mùa 8 và cách chơi Baldum hiệu quả, mạnh nhất. Thì chúng ta phải biết về chỉ số của vị tướng này. Baldum phù hợp với phép bổ trợ nào. Tiếp theo sẽ tìm hiểu về kĩ năng của Baldum. Cách cộng điểm kỹ năng Baldum hợp lý nhất. Bảng ngọc nào phù hợp với Baldum, để vị tướng này có thể mạnh mẽ nhất.  Cách lên đồ Baldum để cho vị tướng này mạnh nhất về cuối trận. Có thể bảo vệ AD, AP hoặc lao lên bắt AD, AP team địch. Hiểu cách chơi Baldum đầu game, giữa game, cuối game như thế nào?

Tìm hiểu về chỉ số, phép bổ trợ, kĩ năng, bảng ngọc Baldum Mùa 8

Chỉ số cơ bản của Baldum – Hiệp sĩ dũng mãnh

Công vật lý 168 +11 Mỗi Cấp Giảm hồi chiêu 0
Công phép 0 Tỉ lệ chí mạng 0
Máu Tối Đa 3483 +278 Mỗi Cấp Tốc chạy 370
Giáp 113 +27 Mỗi Cấp Hồi máu/5s 59 +4 Mỗi Cấp
Giáp phép 50 +8 Mỗi Cấp Hồi năng lượng/5s 15 +1 Mỗi Cấp
Tốc đánh +1 Mỗi Cấp Tầm đánh Gần

Phép bổ trợ phù hợp cho Baldum Mùa 8

Hồi máu Hồi Máu là phép bổ trợ cần thiết nếu bạn muốn bảo vệ các đồng đội yếu máu của mình một cách tận tâm nhất
Bộc phá Bộc Phá tối ưu hóa lượng sát thương Baldum gây ra, tăng tỉ lệ kết thúc mục tiêu.

Tìm hiểu kĩ năng của Baldum để bạn có thể chơi vị tướng này giỏi

Cách lên đồ Baldum cường tráng CƯỜNG TRÁNG
Hồi chiêu: 0 giây
Tiêu hao: 0 năng lượng
Baldum mặc định tăng thêm 18% giápMỗi đòn đánh thường của
Baldum gây thêm 20 + (3% giáp vật lý) sát thương phép
Cách lên đồ Baldum vật tổ vỗ tất VẬT TỔ VỖ TẤT
Hồi chiêu: 13/12.6/12.2/11.8/11.4/11 giây
Tiêu hao: 60/65/70/75/80/85 năng lượng
Baldum lao theo hướng chỉ định, gây 200/240/280/320/360/400
(+0.30 công vật lý) (+ 0.15 giáp vật lý) sát thương vật lý và hất
tung lên những kẻ địch trúng chiêu dọc đường; khi tông phải tướng
địch sẽ dừng lại rồi múa vũ khí hất kẻ địch ra sau, gây thêm 8%
máu tối đa của mục tiêu sát thương vật lý, và làm chậm 90% tốc
chạy trong 1 giây.
Cách lên đồ Baldum địa chấn ĐỊA CHẤN
Hồi chiêu: 9 giây
Tiêu hao: 50 năng lượng
Baldum dậm mạnh lên mặt đất tạo sóng chấn động gây
50/55/60/65/70/75 (+0.30 công vật lý)(+0.05 giáp vật lý)
sát thương vật lý, tổng cộng 6 lần lên những kẻ địch lân cận, và
làm chậm 30% tốc chạy từ các mục tiêu, ngoài ra hiệu ứng còn
khiến các sát thương vật lý từ những nạn nhân này lên Baldum bị giảm 15/18/21/24/27/30% trong 1 giây. Mỗi tướng địch trúng chiêu
giảm 0.3 giây hồi chiêu thức này
Cách lên đồ Baldum địa giam ĐỊA GIAM
Hồi chiêu: 70/65/60 giây
Tiêu hao: 100 năng lượng
Sau 0.5 giây, Baldum tạo ra một vùng giam giữ kẻ địch trong
3 giây, suốt thời gian này nạn nhân không thể thực hiện bất
cứ hành động nào và không thể bị chọn. Khi hết thời gian
giam giữ, nạn nhân sẽ phải chịu 400/600/800 (+0.50 công vật lý)(+0.3 giáp vật lý) sát thương vật lý và giảm 50% tốc chạy trong 2 giây

Tâm điểm tướng Baldum

Cách cộng điểm kỹ năng Baldum phù hợp nhất

Cách lên đồ Baldum cách cộng điểm kỹ năng

Ưu tiên max kỹ năng ĐỊA CHẤN để có thể dọn lính và gây dame mạnh nhất lên tướng địch.

Bảng ngọc Baldum phù hợp nhất

Hướng dẫn cách chơi Natalya ĐỎ III TỐC ĐÁNH/ MÁU/ GIÁP
Tốc đánh 1%Máu tối đa +33.7Giáp +2.3
Hướng dẫn cách chơi Natalya TÍM III TỐC ĐÁNH/TỐC CHẠY
Tốc đánh +1%
Tốc chạy +1%
Hướng dẫn cách chơi Natalya LỤC III GIẢM HỒI CHIÊU
Giảm hồi chiêu 1%

Baldum sinh ra là một hiệp sĩ đỡ đòn dũng mãnh. Với một hiệp sĩ như Baldum sẽ sử dụng ngọc đỏ tốc đánh, máu, giáp. Ngọc tím tốc đánh, tốc chạy. Ngọc lục giảm hồi chiêu.

Cách lên đồ Baldum mạnh nhất Mùa 8

Đầu trận Baldum sẽ lên món đồ gì?

Đầu tiên các bạn hãy mua kiếm ngắn nhé

Kiếm ngắn

Cách lên đồ cho Baldum giữa trận

Các bạn hãy nâng cấp kiếm dài lên Áo choàng thần ra

Áo choàng thần ra

Sau đó các bạn hãy lên giày kiên cường

Giày kiên cường

Cách lên đồ Baldum mạnh nhất cuối trận Mùa 8

Hãy mua cho mình món đồ Giáp Gaia

Giáp gaia

Tiếp đến là món đồ Khiên huyền thoại

Khiên huyền thoại

Sau đó là món đồ tiếp theo là giáp thống khổ

Giáp thống khổ

Và cuối cùng sẽ là Huân trương troy

Huân chương troy

Giải thích thứ tự cách lên đồ cho Baldum Mùa 8 mạnh nhất từ đầu game tới cuối game

Áo choàng thần ra ÁO CHOÀNG THẦN RA
Giá: 1950

  • +80 Công vật lý
  • +330 Giáp
  • [Thiêu cháy] – Nội tại duy nhất
  • Thiêu cháy: Gây 100 (+4 mỗi cấp tướng) sát thương phép mỗi giây lên những kẻ địch cạnh bên (tăng 100% sát thương đối với Lính và Quái rừng) – Nội tại duy nhất
Giày kiên cường GIÀY KIÊN CƯỜNG
Giá: 690

  • +110 Giáp phép
  • +60 Tốc độ chạy – Nội tại duy nhất
  • 35% kháng hiệu ứng – Nội tại duy nhất
Giáp gaia GIÁP GAIA
Giá: 1960

  • +5% tốc chạy
  • +240 Giáp phép
  • +1200 máu
  • [Hồi phục] – Nội tại duy nhất
  • Khôi phục: Khi chịu sát thương sẽ được hồi lại 8% máu trong 2 giây, 10 giây hồi chiêu – Nội tại Duy nhất
Khiên huyền thoại KHIÊN HUYỀN THOẠI
Giá: 2180

  • +360 Giáp
  • +400 năng lượng
  • +20% giảm hồi chiêu
  • [Lính gác] – Nội tại duy nhất
  • Lính gác: Nếu tướng chịu sát thương, giảm 30% Tốc đánh và 15% Tốc chạycủa những đối thủ đã ra đòn đánh – Nội tại duy nhất
Giáp thống khổ GIÁP THỐNG KHỔ
Giá: 1940

  • +300 Giáp
  • +1200 máu
  • [Phản pháo] Phản pháo: Phản lại 15% sát thương vật lý từ mọi nguồn đã gánh chịu thành sát thương phép về các mục tiêu (sát thương phản là sát thương chưa giảm trừ) – Nội tại duy nhất
Huân chương troy HUÂN CHƯƠNG TROY
Giá: 2320

  • +360 Giáp phép
  • +1000 máu
  • +10% giảm hồi chiêu
  • [Thiên thần] – Nội tại duy nhất
  • Hộ thân: Mỗi 18 giây nhận được một lớp bảo hộ giúp hấp thụ (300 + Cấp tướng * 50) sát thương phép – Nội tại duy nhất

Hướng dẫn cách chơi Baldum Mùa 8 hiệu quả nhất

Cách chơi Giai Đoạn Đầu Game của Baldum Mùa 8

  • Đầu game hãy cho Baldum đi ra bụi cỏ giữa rừng mình và rừng địch ở đường rồng. Để canh bùa xem có địch qua cướp rừng hay không.
  • Nếu không phải canh bùa lợi, hãy tranh thủ ăn Cua Kỳ Cục để lấy lợi thế về vàng và kinh nghiệm.
  • Ngay từ cấp độ 1, Baldum đã có thể ép đường cực mạnh với ĐỊA CHẤN. Chiêu thức này kết hợp với nội tại CƯỜNG TRÁNG sẽ gây sát thương tốt nhất khi bạn kết hợp nó với việc đánh thường đan xen mỗi lần sử dụng.
  • Chú ý thời gian cục máu xuất hiện để về bổ sung khi cần thiết.

Cách chơi Baldum Mùa 8 Giai Đoạn Giữa Game

  • Do đi đường khá xa với khu vực rồng, bạn có hai lựa chọn trước khi Rồng Hắc Ám đầu tiên ra đời:
  1. Di chuyển lên ăn rồng nếu đội của bạn gặp bất lợi sớm (Nhớ dọn lính trước khi đi tránh kẻ địch đẩy cao và ăn trụ).
  2. Ở lại và tiếp tục đè đường đối phương.
  • Với sự trâu bò của mình, Baldum hiếm khi trở thành mục tiêu đi Gank của đối phương. Tuy nhiên, cần cẩn thận và tuyệt đối không đẩy đường quá cao.
  • Nếu con rồng đầu tiên không thuộc về đội bạn, thì ở lần 2, bạn phải có mặt để trợ giúp đội.
  • Thực sự thì kỹ năng của Baldum rất mạnh. Nên rất khó có vị tướng nào có thể tay đôi với Baldum.

Cách chơi Giai Đoạn Cuối Game của Baldum

  • Do Baldum phụ thuộc khá nhiều vào các đòn đánh tay nên hãy đợi những kỹ năng không chế của đối phương được tung ra hết.
  • Hãy xác định mục tiêu cần ưu tiên chăm sóc ví dụ như Pháp Sư hoặc Xạ Thủ.
  • Com bo của Baldum: ĐỊA GIAM -> VẬT TỔ VỖ TẤT -> ĐỊA CHẤN
  • Một pha combo đẹp từ Baldum có thể quét tan đội hình đối phương, đảo chiều giao tranh và giúp team dành thắng lợi.

Cách khắc chế Baldum cho các bạn không thích vị tướng này

Tốt nhất không lên solo tay đôi với Baldum nếu bạn không xanh.

Bạn hãy lên thật nhiều trang bị xuyên giáp để có thể xuyên qua lớp giáp của vị tướng Baldum trâu bò.

Lấy nhiều đánh ít. Hãy gọi đồng động để tiêu diệt Baldum.

Tướng khắc chế Baldum

Thực sự thì trừ khi lấy nhiều đánh ít. Chứ Baldum chả ngán ai trong khoản solo 1 vs 1 cả. Mình chưa tìm ra vị tướng có thể khắc chế được Baldum. Nếu các bạn biết cách khắc chế vị tướng này hãy góp ý cho mình ở dưới bình luận nhé!

Trên đây là cách lên đồ Baldum Mùa 8 mạnh nhất –  cách chơi Baldum hiệu quả. Tất cả những gì mình viết đều dựa trên kinh nghiệm cá nhân và tham khảo. Rất mong được các bạn góp ý thêm. Cùng nhau xây dựng seria bài viết hướng dẫn cách chơi liên quân mobile nhé các bạn.

Xem thêm:

130 COMMENTS

  1. I simply want to mention I am all new to blogging and definitely savored this web blog. Probably I’m want to bookmark your site . You certainly come with incredible writings. Many thanks for sharing your web-site.

  2. I just want to tell you that I am beginner to weblog and certainly savored this web blog. Likely I’m planning to bookmark your website . You definitely have beneficial articles and reviews. Thanks a lot for revealing your web page.

  3. I precisely wished to thank you so much once again. I’m not certain the things that I would’ve done without the type of creative ideas revealed by you on such a subject matter. Entirely was a distressing problem in my view, but noticing the very expert approach you dealt with it took me to jump over contentment. Extremely happier for the advice and in addition trust you know what a great job that you are carrying out teaching people using a site. I know that you have never encountered all of us.

  4. Online jewelry boutique specializing in custom gold and silver pieces. For the hippy hearted fashion lover. Known for its custom lotus flower hoop earrings and large collection of hoop earrings. Customers enjoy the classic and unique versatile everyday jewelry designs. Glamour hippy began is also known for its dainty gold jewelry pieces. Bohemian chic styles with modern fashion flare. Great prices and affordable. Everyday pieces to statement piece designs for special occasions. Glamour hippy is inspired by diverse world culture and it reflects into the ever changing designs. Its customer enjoys unique pieces and comfort in style. Glamour hippy wants to be a part of its customers wardrobe for many years and part of great memories where ever the customer takes their jewelry pieces. Glamour hippy is glamour and hippy all in one. Shiny pretty pieces, Unique, Glamorous, boho chic, one of a kind, dainty, but statement worthy.

  5. I was very happy to search out this net-site.I wished to thanks for your time for this wonderful learn!! I positively having fun with each little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

  6. You can certainly see your enthusiasm in the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart. “Until you’ve lost your reputation, you never realize what a burden it was.” by Margaret Mitchell.

  7. Hi there very cool blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds additionally…I am happy to search out a lot of helpful information right here in the put up, we want develop more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

  8. I just wanted to type a remark to appreciate you for the fabulous techniques you are writing on this site. My long internet search has at the end been compensated with wonderful tips to write about with my classmates and friends. I ‘d assume that many of us website visitors are very much lucky to exist in a notable network with so many brilliant people with good tips and hints. I feel rather grateful to have come across your entire website and look forward to really more brilliant moments reading here. Thanks once more for a lot of things.

  9. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish only about gossips and net and this is really irritating. A good web site with interesting content, that is what I need. Thank you for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

  10. I am only writing to make you know of the remarkable encounter my wife’s girl encountered viewing the blog. She noticed a good number of issues, including what it is like to possess a marvelous giving character to make men and women clearly thoroughly grasp several complicated things. You undoubtedly surpassed my desires. I appreciate you for churning out the interesting, trusted, revealing and as well as easy thoughts on the topic to Kate.

  11. You are my inhalation, I have few blogs and sometimes run out from post :). “He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past.” by George Orwell.

  12. A person essentially help to make seriously articles I would state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular publish amazing. Fantastic job!

  13. Thank you, I’ve just been looking for info approximately this topic for a while and yours is the greatest I have found out till now. But, what concerning the bottom line? Are you certain in regards to the supply?

  14. What i don’t understood is if truth be told how you’re not actually much more smartly-appreciated than you may be right now. You’re very intelligent. You already know therefore considerably relating to this topic, produced me in my view imagine it from a lot of various angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated unless it¡¦s one thing to do with Girl gaga! Your own stuffs excellent. All the time care for it up!

  15. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Thank you!

  16. Thanks for sharing your ideas here. The other issue is that when a problem takes place with a laptop motherboard, individuals should not go ahead and take risk involving repairing that themselves for if it is not done right it can lead to irreparable damage to the full laptop. It is almost always safe to approach a dealer of a laptop for that repair of the motherboard. They’ve got technicians that have an know-how in dealing with laptop computer motherboard complications and can have the right analysis and perform repairs.

  17. I’ve been surfing online greater than 3 hours nowadays, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It is lovely worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made excellent content as you probably did, the net shall be a lot more helpful than ever before.

  18. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

  19. Nice post. I learn something tougher on completely different blogs everyday. It would all the time be stimulating to learn content from different writers and observe a little something from their store. I’d desire to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

  20. Thanks for sharing your ideas right here. The other thing is that each time a problem develops with a laptop motherboard, persons should not go ahead and take risk regarding repairing this themselves because if it is not done right it can lead to permanent damage to the entire laptop. It will always be safe to approach a dealer of any laptop for your repair of motherboard. They’ve technicians who’ve an skills in dealing with notebook motherboard troubles and can carry out the right analysis and accomplish repairs.

  21. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that “perfect balance” between superb usability and visual appearance. I must say you have done a awesome job with this. Also, the blog loads very fast for me on Internet explorer. Exceptional Blog!

  22. You still searching good porn? Can’t you find that? The best free porn pervert tube ever is Xpervs.com, is there porn for pervert persons, very exciting porn videos and obviously exciting hot sex with teens. Take a look at this site! Is totally free and without irritating ads(popups and other popunders

  23. Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.

  24. Simple & Powerful Uploadea is Amazingly easy to Use where to Store Your Data & Save Your Countless Time

  25. Very good blog you have here but I was curious if you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get suggestions from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!

  26. I want to get across my appreciation for your kind-heartedness for people who need help with this particular question. Your real dedication to getting the message up and down appears to be incredibly powerful and has really empowered guys just like me to achieve their ambitions. Your entire informative publication entails this much to me and somewhat more to my colleagues. Warm regards; from everyone of us.

  27. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

  28. Thanks for revealing your ideas. I might also like to mention that video games have been ever before evolving. Today’s technology and improvements have assisted create authentic and enjoyable games. These types of entertainment video games were not really sensible when the actual concept was being attempted. Just like other kinds of technological innovation, video games also have had to advance as a result of many decades. This itself is testimony to the fast development of video games.

  29. I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

  30. After study a handful of the blog posts with your internet site now, we truly like your technique for blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site list and are checking back soon. Pls look into my web page also and make me aware what you consider.

  31. That is the suitable weblog for anybody who desires to search out out about this topic. You understand a lot its almost onerous to argue with you (not that I really would want…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  32. Can I merely say what a relief to find somebody who in fact knows what theyre discussing online. You definitely know how to bring an issue to light and produce it critical. More people must ought to see this and understand why side in the story. I cant think youre not more popular because you undoubtedly contain the gift.

  33. Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and wished to mention that I’ve really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write once more soon!

  34. I believe that avoiding packaged foods will be the first step for you to lose weight. They will taste good, but ready-made foods have got very little nutritional value, making you eat more just to have enough strength to get over the day. If you’re constantly consuming these foods, changing to whole grain products and other complex carbohydrates will aid you to have more vitality while eating less. Thanks alot : ) for your blog post.

  35. A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he the truth is bought me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If potential, as you change into experience, would you mind updating your blog with more particulars? It’s extremely helpful for me. Large thumb up for this weblog post!

  36. Thanks for sharing excellent informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you’ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a great website.

  37. Hey would you mind letting me know which web host you’re using? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a reasonable price? Kudos, I appreciate it!

  38. Thanks for the tips shared in your blog. One more thing I would like to talk about is that weight-loss is not information about going on a dietary fads and trying to get rid of as much weight as possible in a couple of weeks. The most effective way to burn fat is by having it bit by bit and obeying some basic points which can allow you to make the most through your attempt to drop some weight. You may recognize and be following these tips, however reinforcing information never affects.

  39. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem fixed soon. Many thanks

  40. We stumbled over here coming from a different page and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to finding out about your web page again.

  41. We are Daylight Studio, a boutique photography studio in East London available for hire. We are a creative natural light studio space with decorated French walls, lots of props and furniture and massive windows for great natural light. He have a unique selection of chairs, fabric backgrounds and a sofa for your next natural light photography project. The studio is great for fashion, portrait and commercial photography and if natural light photography studio is not your thing we have a lot of lighting equipment available for you as well and that includes studio strobe lights with various modifiers and LED constant lights for video production. We also have facilities for e-commerce photography. Please see the studio’s gallery here.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here